facebook_noscript

Bio Balansz

 

Az érintőmasszázs célja a test és a lélek harmonizálása, kiegyensúlyozása.

 

Mindent, amit a lélek nem dolgoz fel, rossz közérzetként, fájdalomként, betegségként jelenik meg a testünkön. Bármilyen betegség, még ha balesetből is ered a lélek korlátozottságának következménye.  Ezek a folyamatok megelőzésére, és a kezdeti jelek megszűntetésére szolgál a Bio Balansz. Amíg a belső változások folyamatában az élni döntést hozzuk meg, minden pozitív irányban bontakozik ki. Az ember életében minden összefüggésben van a lelki feldolgozásával, vagyis az, ahogyan az ember felfogja a saját életét és más emberek életét.  „Mi történik velem?”, „Tudok segíteni magamnak kijutni ebből a gödörből?” „Mit értettem meg és milyen következtetést vontam le a kapott sérülés tapasztalatokból, a helyzetből?” Amíg nem szerzünk tapasztalatot a folyamat ismétlődni fog. Ezen kívül fejleszteni kell az időperspektíváról való elképzelésünket: ez nem most történik veled, ez akkor volt, vagyis nincs értelme állandóan rágódni saját érzéseinken. Szükséges fejleszteni az okozati kapcsolatok megértést, a toleranciát a bizonytalanság iránt, egyébként elemészt az aggodalom. Az igazi belső szabadság az az adottság, mikor nyugodtan elviselem a bizonytalanságot. Meg kell különböztetni a realitást és a fantáziát.

 

Az ember genetikájában minden lehetséges megbetegedés be van kódolva, egyrészt a nemzeti attitűd, másrészt szüleink gondolkodás módja által. „ Mi mindnyájan szívesek vagyunk”. Mikor realizálódnak ezek a betegségek? Amikor rosszul reagálunk élethelyzeteinkre. Akkor a betegségek megismétlődnek, mint genetikai determináltak. A betegségek akkor válnak krónikussá, ha krónikusan semmit se ismerünk fel életünkben, mert nem vesszük észre, változtatni kéne viselkedésünkön.

 

A felgyógyulás nem titkos erő, amely csak néhány ember rendelkezik. Ez alapvetően, velünk született képesség, amely minden emberre jellemző. Az ember képes kigyógyulni valamiből, éppen, úgy ahogy beszélni, járni, énekelni tud. Fontos ne az utolsó percben figyeljünk önmagunkra! Megfelelő időben egy kis gyakorlással helyreállíthatjuk egyensúlyunkat, mert lehetetlen megoldani a problémát, ha ugyanazon a szinten maradunk, ahol ez a probléma létrejött.

 

Szervezettünk minden része egyesített és összhangban van egymással, és a létezés szintjén (lélekkel, energiával, ésszel, érzésekkel, testel), annál egészségesebbek és boldogabbak vagyunk.

 

Ennek a módszernek köszönhetően, meglehet tanulni és meg lehet szabadulni a testi blokkoktól, a belső feszültség zónáitól. A módszer alapja az érintés. Az ember elkezdi megérteni, a test rendelkezik saját belső bölcsességgel, amely segíti átlépni a szenvedések, fájdalmak, csalódások, sikertelenségek küszöbét, és önfeledt, szabadságot élhet meg. A kliens arcán megjelenik a nyugalom, kipihentség érzése, szemei csillognak.

Elérhetőségek

+36703688024

[email protected]

2484 Gárdony Esze Tamás u.26

Iratkozz fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Onlinecentrum

Adwords Kampány Ügynökség

Trendkatalogus.hu

Kampánymanager.hu