facebook_noscript

Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció

 

Az életünk során – egészen fogantatástól – számos negatív hatás ér, melyek stresszt okozhatnak. Ezek blokkok formájában elraktározódnak és később testi, lelki tünetekként jelentkezhetnek. Testünk, lelkünk kisebb jelek, fájdalmak formájában üzen, hogy valami nincs rendben. A testünk üzenetei megfejtésre várnak, ebben a kineziológia nagyon sokat tud segíteni.

 

kineziológia olyan személyiség-és képességfejlesztő módszer, amely preventív (megelőző) céllal is alkalmazható. Ötvöződnek benne a kínai öt elem tanától a legújabb idegélettani eredmények az általános és fejlődés-lélektani, viselkedéspszichológiai, környezet-  és táplálkozástudományi ismeretekkel. A kineziológia eszköze az izomtesztelés: agyunk, így testünk is minden történésre emlékszik, s ezek az emlékek az izmokon keresztül lekérdezhetők.

 

 • Mit jelent ez?

Az alkar izmaira enyhe nyomást gyakorolva megtudhatjuk, hogy egy adott történés, személy… milyen érzelmi viszonyban van velünk: elgyengít?, stresszel? (negatív érzelmek). Megmutatva ezzel, hol vannak egyensúlytalanságok a testben.  Hol szükséges a blokkolt energiaáramlást oldani.  A kérdezgetés, oldás technikájában a kineziológia eszköztára széles, az egyéni megoldások tárháza napról napra bővülő.

 

kineziológia kezelés célja a stresszoldás, - hogy a jelenbéli stresszek és azok múltbeli kapcsolódásai oldódjanak elősegítve az öngyógyító mechanizmusok működését.

 

Amikor először találkozunk, beszélgetünk egy kicsit a kineziológia módszeréről, tematikájáról, hogyan működik, majd átbeszéljük eddigi életed fontos momentumait, illetve a jelenben fennálló problémáid. Megfogalmazunk egy pozitív célt, min szeretnél dolgozni, változtatni.
Ezután megkeressük azokat az életkorokat, amelyekben a jelenlegihez hasonlót éltél át. Ezáltal ráláthatsz, hogy milyen életedet korlátozó mintákat tanultál meg, melyek rögzültek, és amelyeken most már szeretnél változtatni. Kineziológia segítségével feltárjuk a saját belső pozitív erőforrásaidat, amelyek talaján el tud indulni a változás. 

 

A kineziológia oldás jelentős része beszélgetés jellegű. Kérdésekkel, képzelettechnikát alkalmazó gyakorlatokkal segítjük a régi stresszhelyzetek megértését, átírását, a rögzült hitrendszerek oldását, hogy ezután a pozitív életszemlélet határozza meg életedet.

 

 • Konzultáció menete:

Előre nem lehet megmondani, hány oldásra van szükség, igazából mindenki egyénileg döntheti el, hogy az adott javulás elegendő-e, vagy még szeretne rajta tovább dolgozni. Általában egy-egy oldás is sokat segít, de lehet, hogy 3-5 alkalomra van szükség. A kineziológia szemlélet alapján a  kezelések között általában 2-4 hétnek kell eltelnie. Egy oldás kb. 60-90 percig tart.

 

 • Kinek ajánlom a konzultációt?

Van, aki tudja, hogy kivel, vagy mivel van gondja, de van, aki csak annyit érez, hogy valami nem jó. Ilyenkor szükségünk van egy kineziológus szakemberre, akiben megbízhatunk, akinek elmondhatjuk azokat a nehézségeinket, amiket másokkal nem szívesen osztanánk meg.

 

Ha a nehézségek egyre csak gyűlnek, és mi nem vagyunk képesek a régi, jól bevált probléma megoldási eszközökhöz folyamodni, túllépni az adott élethelyzeten, akkor reménytelennek, tehetetlennek éljük meg a mindennapokat, krízishelyzetbe kerülhetünk, ebben is segíthet a kineziológia.

 

 •  Ha valamelyik állítás igaz Önre, érdemes kineziológia kezelést igénybe vennie:

 

 • Mindent bizonytalannak, sötétnek látok
 • Úgy érzem, mások jobbak és értékesebbek nálam
 • Rosszul alszom, fáradékony vagyok
 • Félelmeik vannak, melyektől nem szabadulok
 • Allergiás vagyok
 • A párommal nem értjük meg egymást, folyton gondjaink vannak
 • Sokszor vagyok beteg
 • Múltbeli események nyomasztanak
 • Hiába tanulok, valahogy nem megy a fejembe az anyag
 • Fejlődni akarok

 

 

Elérhetőségek

+36703688024

[email protected]

2484 Gárdony Esze Tamás u.26

Iratkozz fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Onlinecentrum

Adwords Kampány Ügynökség

Trendkatalogus.hu

Kampánymanager.hu