facebook_noscript

Gyermek kineziológia

 

gyermek kineziológia célja, hogy a gyerekeknek segítse a testi, lelki, szellemi fejlődését, egészségét. Energetizáló, stressz- és feszültségoldó módszerek alkalmazásával. A gyermek egészséges, boldog, kiegyensúlyozott, jól kommunikáló, magabiztos és önbizalommal teli gyerekekké válik.  Gyermek kineziológia során a múltbéli stresszeket egyedi és gyengéd módon, izomteszteléssel oldjuk. Az izomteszt során megkeressük azt a múltbéli életkort, amely stresszt okozott.  A gyermek kineziológia során oldjuk ezt a stresszt, és mindössze egy régi emlék marad.

 

Azok a gyerekek, akik  igyekeznek teljesíteni, megfelelni a rájuk zúdított töménytelen elvárásnak, többnyire szenvedés árán képesek csak megtenni. Félelem jellemzi őket. Ilyen esetekben tudok segítséget nyújtani számotokra, gyermek kineziológia ismereteimmel, hiszen az oldás nem csak felnőtteknek, de gyerekeknek is nagy segítségére lehet. Ha a gyermek stresszét csökkentjük, a konzultációk után sokkal könnyebben veszi majd az életében az akadályokat, tisztábban, nyugodtabban tudja kezelni az életét és a feladatait is.

 

Gyermek kineziológia alapja, ha a szülő elhozza hozzám kezelésre a gyermekét, akkor elsőként a gyerekhez, és nem a szülők elvárásaihoz kell igazodnom. Kiemelten vele kell azt a harmonikus légkört kialakítanom, ami számára megadja azt a biztonságot, melyben már hajlandó megnyílni felém. Ezt, s a gyermek igényeit minden esetben tiszteletben kell tartanom.

 

Amikor a gyermek viselkedése, hangulata jelentősen vagy huzamosabb időre megváltozik, esetleg tünetek lépnek fel, akkor szükség lehet a gyerek kineziológia segítségével megtalálni a probléma gyökerét. 

 

  • A gyermek kineziológia által:
  • - A gyermek kezelések gyors változást hoznak az egész családodnak.
  • -  Segít a gyermekednek, hogy elmúljanak félelmei.
  • - Betegségei a test öngyógyító erejével gyógyulnak.
  • - Erősödik biztonságérzete.
  • - Jobban tud kapcsolatokat teremteni.
  • - Megőrzi nyitottságát.
  • - Növeli önállóságát, önbizalmát.
  • - Javul a szülő gyermek kapcsolat.

 

 

 

Elérhetőségek

+36703688024

[email protected]

2484 Gárdony Esze Tamás u.26

Iratkozz fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Onlinecentrum

Adwords Kampány Ügynökség

Trendkatalogus.hu

Kampánymanager.hu