facebook_noscript

Ki az a kineziológus?

A kineziológus munkája, hogy egy adott témával kapcsolatban a tudatalattiban lévő információkat a felszínre hozza, és így válik lehetővé a kapcsolódó negatív érzelmek oldása.

 

A kineziológus célja, hogy a negatív stresszeket a lehető legkíméletesebb módon távolítsa el a testből és az elméből. A kineziológia korrekciós gyakorlatai egyszerűek, gyengédek, fájdalommentesek.
Az érzelmi stresszek feloldása energetikai egyensúlyt hoz létre a testben azáltal, hogy szabaddá válik az energiaáramlás a szervezetben, aktivizálva ezzel a test öngyógyító mechanizmusát.

 

A kineziológus speciális technikát alkalmaz arra, hogy visszajelzést kapjon a tudat, tudatalatti és test szintjéről. Ez a speciális technika az izomtesztelés. A kineziológus csak a megoldásra váró probléma meghatározása után kezdi el ezt a technikát. Egy jó kineziológus teljes figyelmét a kliensre fordítja.

 

Az izomtesztelés alapja, hogy a kineziológus érzékeli ha bármilyen stressz vagy negatív gondolat változást idéz elő a testben.Testünk és agyunk fogantatásunktól kezdve elraktároz minden eseményt, attól függetlenül, hogy ezekre emlékszünk-e vagy sem. Egy jó kineziológus nem mondja meg a megoldást, hanem segít a kliensnek, hogy ő maga jöjjön rá.


A kineziológus kérdéseket tesz fel a különböző kineziológiai rendszereknek megfelelően, közben enyhe nyomást gyakorol a vizsgált személy kinyújtott karjára. A kar izmai – közvetítve az agy ill. a test sejtmemória szinten tárolt információit –  erősen tartó vagy elgyengülő izomtónussal reagálnak.
Ez lehetővé teszi a kineziológus számára, hogy fény derítsen az adott probléma valódi okára, illetve, hogy megkeresse a rengeteg lehetséges korrekció közül a legoptimálisabbat.

 

  • Mikor várható eredmény?

A kineziológia hatékonysága több tényezőtől függ. Fontos, hogy a segítséget kérő készen álljon és akarja a változást. Szükség van a felelősségvállalásra és a magán végzett belső munkára, az aktív együttműködésre. Ennek függvényében a változás mindenkinek a saját ritmusában történik. Egy kineziológus mindig örül, amikor ez egy kezelés után bekövetkezik, de  gyakoribb, hogy ennél több alkalmat vesz igénybe.
A kezelések között 2-4 hét telik el.

Elérhetőségek

+36703688024

[email protected]

2484 Gárdony Esze Tamás u.26

Iratkozz fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Onlinecentrum

Adwords Kampány Ügynökség

Trendkatalogus.hu

Kampánymanager.hu