facebook_noscript

Párkonzultáció

A párkonzultáció segíti a párokat abban, hogy felismerjék és megoldják a konfliktusaikat. A párkonzultációs órán azonban mindkét félnek részt kell vennie. A párkonzultáció során különböző tematikai eszközökkel segítek a kapcsolatok megértésében, a szokásos, forgatókönyvszerű konfliktusos körök megszakításában, az érzelmek, és elvárások egyértelműbb kifejezésében, a nyíltabb kommunikáció megvalósításában, a kapcsolat újraértékelésében. A párkonzultáció sikerességét befolyásolja, hogy a pár tagjai kellően motiváltak-e.

A párkonzultáció elsősorban a két ember kapcsolatára koncentrál, „rendszerként” tekinti át a kapcsolatot, ezért nem keres bűnbakokat, csupán a rendszer működésére és annak korrigálására koncentrál.

A párkonzultáció módszere elsősorban a jelenre és a jövőre fókuszál, mely nagyon gyakorlatias és megoldás orientált, de nem hanyagolja el a múltból (gyermekkorból, származási családból) hozott működésképtelen vagy már elavult sémák feltárását sem.

A kapcsolatok több mint fele megmenthető párkonzultáció alkalmazásával, és a beavatkozás egy értékesebb párkapcsolati minőséghez vezet. Ha pedig mégis szakításra vagy válásra kerülne a sor, a  párkonzultáció  segíthet a döntés meghozatalában is, megkímélve ezzel a pár tagjait a több hónapos érzelmi káosztól és felesleges cirkusztól, segítve ezzel a kapcsolat lezárását. A párkonzultáció továbbá segíti a pár tagjait a válás utáni megfelelő szülői együttműködés kialakításában, a sérelmek elengedésében, esetlegesen új kapcsolatok kialakításában.

Elérhetőségek

+36703688024

[email protected]

2484 Gárdony Esze Tamás u.26

Iratkozz fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 - Minden jog fenntartva

További hasznos weboldalak:

Topseller.hu

Onlinecentrum

Adwords Kampány Ügynökség

Trendkatalogus.hu

Kampánymanager.hu