facebook_noscript
Helyszín

Egészség konzultációMiről is lesz szó a következő témában?

 1. Egészség

  A klasszikus kineziológiai technikáján alapszik, amely kiegészül a pozitív gondolkodás, a gasztropszichológia kutatási eredményeivel, valamint mozgás kultúrával. Az egészséges életvitel a mindennapok integráns része, ok-okozati összefüggést mutat a közérzetünk, egészségünk minden elemével.

  Az agy változó és megújuló képességét használjuk ki, a testi kiegyensúlyozás érdekében. Ez azért fontos, mert nem csak testi, de lelki folyamatairól is beszélünk. Ez a program olyan erőteljes viselkedés mintákon alapul, amelyek segítik a kívánt döntések meghozatalát, a változtatások végrehajtását, miközben gyors és tartós eredményt ígérnek. 

   

   Az életmódváltásban nem csak az egészségtudatos táplálkozásnak a pihenésnek, a rendszeres mozgásnak van kiemelkedő jelentősége, de a káros környezeti hatások kizárásának is legalább ennyire fontos szerepe van.

   

  Létfontosságú az, hogy odafigyeljünk arra, hogy mikor, mit, és hogyan eszünk, mozgunk, mennyit és milyen tartalmasan pihenünk, valamint arra, hogyan töltjük fel az energiaraktárainkat, azért, hogy egészségesek és erőtől duzzadóak legyünk.

   

 2. Folyamat

  Hogyan lehetséges az, hogy valaki idősebb korában fiatalokat megszégyenítő adottságokkal rendelkezzen és ne a beszedett gyógyszerek tartsák életben? Amennyiben előrelátóan, és preventíven gondolkodunk és cselekszünk, mindez nem egy megvalósíthatatlan álom lesz.

   

  Az általam alkalmazott egészség konzultáció, követi az emberközpontú kineziológiai modellt. Nagyon hatékony eszköztárat biztosítok minden hozzám fordulónak, akik oda szeretnének figyelni teste egységére. Módszereimet könnyen elsajátíthatod, folyamatos használatukkal pedig elégedetté válsz fizikai jólléteddel.

   

   

  Kezelés menet:

  • Feltárom azokat a gondolatokat, viselkedési mintákat, amik meggátolják, hogy önmagadért tegyél. Azért tudnak hátráltatni téged, mert úgy érezed nincs energiád, eszközöd ellene.
  • Az okok feltérképezésével, új lehetőségeket, elveket, cselekvési reakciókat alakíthatsz ki.
  • Ami által már nem feladatként tekintesz a vágyott cél elérésére, hanem természetes, egyértelmű folyamatnak, az életed szerves részének.
  • Ezen felül a módszert az életed bármely területén alkalmazhatod, így kiegyensúlyozott, magabiztos, egészséges és boldog emberként létezhetsz.

   

  Felejtsd el a rendszeres újévi fogadalmakat, változtasd meg az életedet, úgy, hogy az egy életre szóljon!

   

  Mindenki más és mindenkinek eltérően működik a teste. Mindenkit más motivál, eltérőek az érzelmi kötődésink, energia szintünk. Módszerem követi az egyéni igényeket és elvárásokat. Higgy bármelyik fogyási módszerben, itt nincs jó vagy rossz, nincs kötelező diéta, kötelező bogyók, táplálékkiegészítők, vagy kötelező edzésterv! Ahhoz viszont, hogy egészségesen éljünk fizikailag, lelkileg és mentálisan is formába kell hoznunk magunkat, mert ezek a dolgok csak együtt működnek! Megtanítalak másképp gondolkozni az étkezésekről, az ételedről és a testedről, mert ha a tested jóllétét, mint egy masszív változást az életedben jó alapokra helyezed, soha többé nem kell majd miatta aggódnod. A testi, lelki, szellemi egység adja meg, a felszabadultságot, békét, a biztonságot, amire vágysz. 

 3. Cél

  A cél felismerni a jeleket, azonosítani a kiváltó okokat, hogy meg lehessen akadályozni a negatív változást, fő hangsúly a prevención és test jólétén van.

   

  A táplálkozásod a kulcsa a legtöbb egészségügyi problémádnak, és valamennyi testeddel kapcsolatos célod egyszerűen megvalósítható akkor, ha tudatosan odafigyelsz a mindennapjaidra.

   

  Szeretnénk segíteni, hogy ezt a változást a lehető legkönnyebben tudd elkezdeni. Szeretnél:

  • Testsúlyódra figyelni?
  • Testben, lélekben erősödni?
  • Több energiával rendelkezni a mindennapjaidhoz?
  • Több mentális energiát szeretnél, hogy könnyen tudj koncentrálni?
  • Családodban többen is szenvedtek betegségekben, (allergia, daganat, pajzsmirigy, vérnyomás probléma), és Te magad elszeretnéd kerülni a kialakulását?
  • Megfelelően kezelni az életviteledet?
  • Valamilyen táplálék intoleranciád van, emésztési zavarral küszködsz, szív- és érrendszeri problémád és szeretnél jobban odafigyelni magadra?
  • Kisbabát vársz és szeretnéd mindkettőtök egészségét megvédeni
  • Szeretnéd kihozni magadból a maximumot?
  • Szeretnél egészségesebben és legfőképp tovább élni, mint a magyar átlagember?

  Akkor, válaszd önmagad és tegyünk közösen érte!

   

Képek a helyszínről

Egyéni és pár konzultációs szoba

Képek a helyszínről

Vendégváró szoba

Képek a helyszínről

Biobalansz kezelés helyszíne

Elérhetőségek

+36703688024

[email protected]

2484 Gárdony Esze Tamás u.26

Iratkozz fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 - Minden jog fenntartva