facebook_noscript
Helyszín

Egyéni konzultációMiről is lesz szó a következő témában?

 1. Célja

  A konzultáció segít a testi, lelki és érzelmi egészséged megőrzésében, az öngyógyítás folyamatában, személyiséged fejlődésében.

  Az egészséges életvitel a mindennapok integráns része, ok-okozati összefüggést mutat a közérzetünk, egészségünk minden elemével.

   

  Az agy változó és megújuló képességét használjuk ki, a testi kiegyensúlyozás érdekében. Ez azért fontos, mert nem csak testi, de lelki folyamatairól is beszélünk. Ez a program olyan erőteljes viselkedés mintákon alapul, amelyek segítik a kívánt döntések meghozatalát, a változtatások végrehajtását, miközben gyors és tartós eredményt ígérnek. 

   

   

 2. Kinek ajánlom a konzultációt?

  A kineziológia átsegíthet az életben előforduló olyan problémák, krízisek, során amivel nem vagyunk képesek egyedül megküzdeni.

   

   

  Van, aki tudja, kivel, mivel van gondja, de van, aki csak annyit érez, valami nem jó. Ilyenkor szükségünk van egy kineziológus szakemberre, akiben megbízhatunk, akinek elmondhatjuk azokat a nehézségeinket, amiket másokkal nem szívesen osztanánk meg.

   

  Ha a nehézségek egyre csak gyűlnek, és mi nem vagyunk képesek a régi, jól bevált probléma megoldási eszközökhöz folyamodni, túllépni az adott élethelyzeten, akkor reménytelennek, tehetetlennek éljük meg a mindennapokat, krízishelyzetbe kerülhetünk, ebben is segíthet a kineziológia.

   

  Ha elégedetlen jelenlegi életével, ha önmagával és családtagjaival, környezetével szeretne egészséges, az eddigieknél harmonikusabb életet  biztosítani, kapcsolatait gazdagítani, jobbítani szeretné, forduljon hozzám bizalommal. 

   

   

 3. Konzultáció hatása

  A kineziológia oldás által másként kezdünk gondolkozni, az addigi rögzült hitrendszerek meg tudnak változni, új lehetőségek nyílnak, pozitívabban tudunk állni mindenhez.


  Előre nem lehet megmondani, hány oldásra van szükség, igazából mindenki egyénileg döntheti el, az adott javulás elegendő-e, vagy még szeretne rajta tovább dolgozni. Általában egy-egy oldás is sokat segít, de lehet, 3-5 alkalomra van szükség. A kineziológia szemlélet alpján a  kezelések között általában 2-4 hétnek kell eltelnie. Egy oldás kb. 60-90 percig tart.                                                    

Kép a helyszínről

Egyéni és pár konzultációs szoba

Kép a helyszínről

Vendégváró szoba

Kép a helyszínről

Biobalansz kezelés helyszíne

Elérhetőségek

+36703688024

[email protected]

2484 Gárdony Esze Tamás u.26

Iratkozz fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 - Minden jog fenntartva