facebook_noscript
Helyszín

Gyermek konzultációMiről is lesz szó a következő témában?

 1. Miért fontos a gyerek kineziológia?

  Az gyerek kineziológia célja, hogy a gyerekeknek segítse a testi, lelki, szellemi fejlődését, egészségét. Energetizáló, stressz- és feszültségoldó módszerek alkalmazásával. A gyermek egészséges, boldog, kiegyensúlyozott, jól kommunikáló, magabiztos és önbizalommal teli gyerekekké válik.

   

   

   

   Sajnos  vannak  olyan  nem kívánatos helyzetek, feladatok, melyeket meg kell oldani, hogy a vágyott célt elérhesse a gyermek és az egész család. Ilyenkor a gyermekeinkre különösen nagy nyomás nehezedik. A tanárok, külső elvárások, a mindennapi élet egyéb negatív stresszfaktoraival (időhiány, szülők válása, költözés, rossz táplálkozás, mozgásszegény életmód, vizuális ingerek sokasága stb.) túlfeszített helyzetet hoznak létre. Azok a gyerekek, akik  igyekeznek teljesíteni, megfelelni a rájuk zúdított töménytelen elvárásnak, többnyire szenvedés árán képesek csak megtenni. Félelem jellemzi őket. Ilyen esetekben tudok segítséget nyújtani számotokra, gyermek kineziológia ismereteimmel, hiszen az oldás nem csak felnőtteknek, de gyerekeknek is nagy segítségére lehet. Ha a gyermek stresszét csökkentjük, a konzultációk után sokkal könnyebben veszi majd az életében az akadályokat, tisztábban, nyugodtabban tudja kezelni az életét és a feladatait is.

   

  Gyermek kineziológia alapja, ha a szülő elhozza hozzám kezelésre a gyermekét, akkor elsőként a gyerekhez, és nem a szülők elvárásaihoz kell igazodnom. Kiemelten vele kell azt a harmonikus légkört kialakítanom, ami számára megadja azt a biztonságot, melyben már hajlandó megnyílni felém. Ezt, s a gyermek igényeit minden esetben tiszteletben kell tartanom. Lényegesnek tartom, ha elindulunk egy úton, akkor legyünk türelemmel, és engedjük, hogy a gyerek tempójában tudjunk  haladni a kineziológiai kezelések során. Cél a gyermeki tiszta léleknek megértése és segítése.

  Fontos, ne csak az édesanya akarja megoldani a problémát, hanem a gyerek és a család többi tagja is támogassa, erősítse a pozitív változást.

 2. Gyerek kineziológia, konzultáció

  A gyerek kineziológia teszteket már csecsemőkortól lehet alkalmazni, de leginkább 3-18 éves korú gyermekeknek ajánljuk. Főként azoknak a gyermekeknek, akik tipikus fejlődésmenetűek, de most átmeneti nehézségekkel küzdenek.

   

   

  Öt éves kortól  többnyire már tudunk önállóan is dolgozni a gyermekkel, viszont kb. 7 éves korig nagyon erősen összekapcsolódik a gyermek az édesanyjával. Anyuka mellett az édesapának is nagy szerepe van a gyermek életében, így mindig szükséges érinteni az ő lelkivilágukat is, és megnézni, kinek is az ügyéről, problémájáról van szó, s kit is kell először, vagy a továbbiakban oldani. A gyerek kineziológia nem tartalmaz kötelező dolgokat. Nem kell semmit felolvasni vagy megcsinálni, ha a gyermek nem akarja. A  konzultáció földön ülve, játékos körülmények között zajlik,  maximum 45 perc. Az óvodai, iskolai foglkozások által már kedélyesen fogadja a csemete.

   

  7-12 éves korig még a gyermek igényei szerint a szülők is jelen lehetnek az oldáson, de már nem feltétlenül szükséges. Idősebb, kamasz gyerekeknél viszont már célszerű úgy készülni, ha a gyermek is szeretné, és nem ragaszkodik túlzottan a szülői jelenléthez, hogy egy sétára elmennek a szülők, és ketten dolgozunk a problémán.

   

  Fontos, a titoktartás ez esetben a gyermek felé kötelez, így az oldásból azt oszthatom meg a szülővel, amit a gyermek is megenged - az etika így kívánja. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a szülő nem kap segítséget, tájékoztatást, tehát nem marad ki az oldás folyamatából.

   

  Az oldás szükséges mennyiségét egy gyermeknél, nehéz pontosan megmondani. Lehet, a folyamat során szükségessé válik az édesanya, vagy apuka oldása is a teljes siker érdekében, de minden helyzet teljesen egyéni, így erre nincs meghatározott séma.

 3. Miben segíthetek?

  Amikor a gyermek viselkedése, hangulata jelentősen vagy huzamosabb időre megváltozik, esetleg tünetek lépnek fel, akkor szükség lehet a gyerek kineziológia segítségével megtalálni a probléma gyökerét.

   

  Amikor a gyermek viselkedése, hangulata jelentősen vagy huzamosabb időre megváltozik, esetleg tünetek lépnek fel, akkor szükség lehet a gyerek kineziológia segítségével megtalálni a probléma gyökerét. 

   

  • A gyermek kineziológia által:

   

  • A gyermek kezelések gyors változást hoznak az egész családodnak.
  • Segít a gyermekednek, hogy elmúljanak félelmei.
  • Erősödik biztonságérzete.
  • Jobban tud kapcsolatokat teremteni.
  • Megőrzi nyitottságát.
  •  Növeli önállóságát, önbizalmát.
  • Javul a szülő gyermek kapcsolat.
Kép a helyszínről

Egyéni és pár konzultációs szoba

Kép a helyszínről

Vendégváró szoba

Kép a helyszínről

Biobalansz kezelés helyszíne

Elérhetőségek

+36703688024

[email protected]

2484 Gárdony Esze Tamás u.26

Iratkozz fel a hírlevelünkre!
© Copyright 2018 - Minden jog fenntartva